SSL Certificates

รักษาความปลอดภัยเว็บไซต์ของคุณช่วยเพิ่มความไว้วางใจและความเชื่อมั่นให้กับผู้เข้าชมของคุณ

เลือกระดับความปลอดภัยของคุณ

Domain Validation (DV)

การรักษาความปลอดภัยขั้นพื้นฐาน

เหมาะสำหรับบล็อกโซเชียลมีเดียและเว็บไซต์ส่วนบุคคลทั่วไป

Buy

Organization Validation (OV)

Strong business level SSL

มีข้อมูลประจำตัวของ บริษัท ที่รวมอยู่ในใบรับรอง SSL เหมาะสำหรับเว็บไซต์ธุรกิจ

Buy

Extended Validation (EV)

Maximum Protection & Trust

แถบสีเขียวและชื่อ บริษัท ที่แสดงเหมาะสำหรับธุรกิจอีคอมเมิร์ซ

Buy

Not sure? View all certificates

SSL คืออะไร?SSL certificate คือ ใบรับรองอิเล็กทรอนิกส์ เป็นไฟล์ข้อมูลขนาดเล็ก ที่ได้มีการผูกไว้กับ Private Key ของเครื่องเซิร์ฟเวอร์ เพื่อยืนยันตัวตนและความถูกต้องในการส่งข้อมูลระหว่างเครื่องเซิร์ฟเวอร์กับเว็บเบราว์เซอร์หรือ Application ที่ใช้งาน มีการเข้ารหัสและถอดรหัสผ่านเทคโนโลยี SSL/TLS หากข้อมูลของท่านถูกดักจับไปได้ ข้อมูลก็ท่านก็ยังมีความปลอดภัย เพราะแฮกเกอร์ จะไม่สามารถถอดรหัสข้อมูลของคุณได้ เนื่องจากข้อมูลที่ได้ไป จะอยู่ในรูปแบบที่อ่านไม่ออก จะต้องมีคีย์ถอดรหัสที่เหมาะสมและตรงกันเท่านั้น ถึงจะสามารถถอดรหัสได้

แม้ว่าใบรับรอง SSL ทั้งหมดจะใช้วิธีการเดียวกันในการปกป้องและตรวจสอบความถูกต้องของข้อมูล แต่ระดับความไว้วางใจและการยืนยันจะแตกต่างกันออกไป Standard SSL (Domain Validated) เป็นใบรับรอง SSL ที่ง่ายที่สุดและเป็นที่นิยมมากที่สุด OV and EV Certificates สามารถตรวจสอบข้อมูลประจำตัวของ บริษัท หรือองค์กรที่มีใบรับรองที่ให้ความไว้วางใจแก่ผู้ใช้มากยิ่งขึ้น

EV Certificates มีการยืนยันและเชื่อถือในระดับสูงสุดและจะแสดงชื่อ บริษัท หรือองค์กรที่เป็นสีเขียวในแถบที่อยู่ เป็นวิสัยทัศน์ที่ผู้ชมสามารถทราบได้ว่ามีขั้นตอนเพิ่มเติมเพื่อยืนยันไซต์ที่พวกเขากำลังเข้าชมนั่นคือเหตุผลที่ บริษัท และองค์กรขนาดใหญ่เลือกใช้ EV certificates

เบราว์เซอร์มีการเปลี่ยนแปลงคุณมีการเตรียมพร้อมรึยัง?

หน้าเว็บที่ไม่แสดงผ่าน HTTPS จะถูกทำเครื่องหมายว่า "ไม่ปลอดภัย" Google Chrome และ Mozilla Firefox เว็บไซต์ของคุณเป็นหนึ่งในนั้นหรือไม่?
เป็นเบราว์เซอร์ที่ได้รับความนิยมมากที่สุดในโลกนี้จะส่งผลต่อเกือบ 70% ของการเข้าใช้อินเทอร์เน็ตทั่วโลกและ บริษัท เบราว์เซอร์อื่น ๆ จะทำตามในอนาคต
 • RapidSSL

  RapidSSL® Certificates help you keep your customers' transactions secure with up to 256-bit data encryption and site authentication. Buy a certificate and speed through enrollment with automated domain control validation. Best of all, our SSL certificates are among the most affordable in the industry. We keep our costs down and pass the savings on to you.

  from
  ฿561.04THB/ปี
  Learn more
 • GeoTrust QuickSSL Premium

  Secure your website fast. GeoTrust® QuickSSL® Premium certificates are one of the quickest ways for you to start protecting online transactions and applications with SSL. With an automatic authentication and issuance process, it takes just minutes to get your QuickSSL Premium SSL certificate. After that, managing and renewing your certificates is a snap. With GeoTrust, you get inexpensive SSL without sacrificing convenience, choice, or reliability.

  from
  ฿2,482.15THB/ปี
  Learn more
 • GeoTrust True BusinessID

  Business-class SSL—only better. When it comes to selecting SSL security for your business, you have a lot of choices. With GeoTrust, the decision is easy. GeoTrust® True BusinessID SSL certificates let your customers know that your site is trustworthy and that you take their security seriously enough to get your certificate from a globally trusted certificate authority.

  from
  ฿3,111.19THB/ปี
  Learn more
 • Secure Site SSL

  Protect your website or email traffic with industrial-strength 2048-bit encryption with a Secure Site SSL Certificate.

  from
  ฿13,094.85THB/ปี
  Learn more
 • Secure Site Pro

  With Secure Site Pro SSL offer high-assurance certificate with added features for comprehensive website security.

  from
  ฿32,655.07THB/ปี
  Learn more
 • GeoTrust True Business ID with EV

  Make a strong security statement with the green address bar. GeoTrust® True BusinessID with EV (Extended Validation) is our premium business-class SSL security product, visually confirming the highest level of authentication available among SSL certificates. The green bar says it all. Web site visitors really notice when the address bar turns green in their high-security browsers and the organization field starts to rotate between your business name and GeoTrust.

  from
  ฿5,627.34THB/ปี
  Learn more
 • Secure Site EV SSL

  Secure Site Extended Validation (EV) SSL Certificates protect your most valuable assets–your customers and your brand–from phishing scams and online fraud.

  from
  ฿32,655.07THB/ปี
  Learn more
 • Secure Site Pro EV

  Secure Site Pro EV SSL is the highest authentication with extra features for comprehensive website security and robust protection against identity-targeted attacks.

  from
  ฿49,195.93THB/ปี
  Learn more
 • RapidSSL Wildcard

  RapidSSL® Wildcard Certificates help you secure multiple subdomains with one low-cost SSL certificate issued to *.yourdomain.com. Protect your customers' personal data with up to 256-bit encryption. Automated domain control validation makes site authentication a breeze. At RapidSSL, we believe in providing the SSL protection you need at a competitive price.

  from
  ฿4,675.28THB/ปี
  Learn more
 • GeoTrust True Business ID Wildcard

  Simplify certificate management with the convenience of a Wildcard certificate. GeoTrust® True BusinessID Wildcard certificates allow you to secure multiple subdomains on a single certificate, reducing management time and cost. Whether it's your company's home page or your mail server's hostname, protecting sensitive information is your goal — and it's our goal too.

  from
  ฿13,804.83THB/ปี
  Learn more

ใบรับรอง SSL คืออะไร?

ใบรับรอง SSL ช่วยให้สามารถเข้ารหัสข้อมูลบนอินเทอร์เน็ตและอนุญาตให้มีการถ่ายโอนข้อมูลจากเว็บเซิร์ฟเวอร์ไปยังเบราเซอร์ได้อย่างปลอดภัย ด้วย SSL เว็บไซต์ของคุณสามารถใช้โปรโตคอล https และจะแสดงกุญแจล็อคในเว็บเบราเซอร์ของผู้ใช้ปลายทางเพื่อระบุว่าการเชื่อมต่อมีความปลอดภัย

เหตุใดฉันจึงต้องมีใบรับรอง SSL

ใบรับรอง SSL เป็นส่วนสำคัญของอินเทอร์เน็ต พวกเขาไม่เพียง แต่เข้ารหัสการติดต่อสื่อสารระหว่างคอมพิวเตอร์และเซิร์ฟเวอร์ของคุณซึ่งมีเว็บไซต์อยู่ แต่พวกเขายังให้การยืนยันว่าไซต์เป็นไซต์ที่อ้างว่าเป็นอย่างไร

SSL ประเภทต่างๆมีอะไรบ้าง

การรับรอง SSL มีขึ้นอยู่กับ 3 ระดับที่แตกต่างกัน Domain Validated (DV) , Organization Validated (OV), and Extended Validation (EV) ความแตกต่างที่สำคัญระหว่างประเภทของใบรับรองเกี่ยวข้องกับข้อมูลที่ผู้ออกใบรับรอง, RapidSSL, GeoTrust และ Symantec ต้องการและตรวจสอบเพื่อออกใบรับรอง ระดับใบรับรองที่สูงขึ้นต้องการข้อมูลเพิ่มเติมและมักจะแสดงในแถบเบราเซอร์ ตัวอย่างเช่น EV SSL จะเปลี่ยนแถบสีเขียวเป็นเบราว์เซอร์และแสดงชื่อองค์กรเพื่อให้ผู้เข้าชมสร้างความไว้วางใจมากขึ้น

เราคือผู้ให้บริการ SSL อันดับหนึ่งของประเทศไทย เราขายเฉพาะใบรับรอง SSL จากแบรนด์ที่เชื่อถือได้ที่สุดใน Online Web Security